(Aquesta informació i actualitzacions es poden consultar a Portes Obertes i preinscripció ESO

 

El Departament d’Educació ha posat a disposició de les famílies un nou web de preinscripció per:

  • donar resposta als dubtes més sovints que es plantegen les famílies a l’hora de formalitzar la preinscripció dels seus fills i filles

  • accedir a la sol·licitud de preinscripció i consultar dades per tramitar-la (del 17 de març al 24 de març de 2021)

 

Per als estudis de l’ESO, es pot accedir des d’aquest enllaç Nou web de preinscripció de l’ESO, des d’on també es poden consultar les dates claus del calendari de preinscripció.

 

El vídeo Com has de fer la preinscripció escolar en línia explica que hi haurà dos tipus de sol·licitud:

  • electrònica

  • en suport informàtic

aconsella realitzar la sol·licitud electrònica, per a la qual haureu d’usar una identificació digital (IdCAT Mòbil, Cl@ve, T-CAT o DNI electrònic).

 

Si no en teniu, abans de la preinscripció podeu sol·licitar gratuïtament l’id-CAT Mòbil. És molt fàcil: només necessiteu el DNI o TIE, la Targeta Sanitària Individual, i el mòbil. Per veure el procés a seguir, podeu mirar aquests 2 vídeos: Què és i com aconseguir el certificat digital IdCAT Mòbil (a partir del minut 0:37, amb opció presencial no possible) i IdCAT Mòbil (entre els minuts 1:05 i 1:19).

 

També s’aconsella preparar digitalment la documentació necessària que haureu d’aportar. En el vídeo Com pots digitalitzar documents per als tràmits en línia trobareu una forma senzilla de preparar-los correctament. 

Enviat per admin el dl., 01/03/2021 - 11:07