Lliurament dels Premis EduRecerca 2017

El 16 de juny de 2017 es va celebrar, a l’auditori del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, l'acte de lliurament de la cinquena edició dels Premis Edurecerca. Aquests premis, promoguts pels Serveis Territorials al Baix Llobregat del Departament d’Ensenyament juntament amb diferents entitats col·laboradores, volen reconèixer la tasca d'investigació que es porta a terme als instituts de secundària de tot el territori.

El treball “Dansa: El llenguatge universal. Dansa contemporània com a eina d’expressió”  de la Berta Admetlla i la seva tutora, Olga Redon, de l’Institut Olorda de Sant Feliu de Llobregat va resultar guanyador en la categoria que promou l’Aula de Música i Teatre de Sant Feliu de Llobregat. La Berta ha estat l’única santfeliuenca que ha aconseguit un dels premis aquest any.

Moltes felicitats a la Berta Admetlla del segon de batxillerat social d’enguany i a la seva tutora de Treball de Recerca l’Olga Redon. Ésel segon premi a nivell del baix Llobregat que reben els alumnes de l’Olorda.

Enviat per admin el dj., 22/06/2017 - 10:20