Campus Ítaca

 

El nostre centre participa al Campus Ítaca, que és un projecte educatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per a estudiants de secundària, pioner a Catalunya i a la resta d'Europa. Només a Escòcia -Universitat d'Strathclyde- se'n fa un de característiques semblants.

L'objectiu d'aquest programa és animar l'alumnat a continuar estudiant després de l'ESO, oferint un espai de convivència entre alumnes d'entorns socials diversos i potenciant l'ús del català com a llengua comuna. Aquests objectius són presents en els Plans educatius d'entorn del Departament d'Ensenyament realitzats en cooperació amb els municipis catalans. 

El programa s'adreça a nois i noies de 15 anys que han acabat 3r d'ESO: cada any, vuit alumnes del nostre centre són seleccionats per participar al ProjecteDurant un parell de setmanes, a les darreries de 3r d'ESO (juny o juliol), l'alumnat fa una estada al Campus de la UAB. Comparteixen Universitat amb altres alumnes d'altres centres de Catalunya, tot desenvolupant una àmplia varietat d'activitats acadèmiques i culturals, de diferents branques i disciplines universitàries (biologia, filologia, matemàtiques, enginyeria, educació...).

Per a més informació sobre el projecte, podeu consultar el web del Campus Ítaca

 

  • Curs 2013-2014 

 

  • Curs 2010-2011 
  • Curs 2009-2010